Want your
own Fotopage?








 
[Alaz's] Comfort Zone

By: Alaz Alang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 28-Jun-2007 10:44 Email | Share | | Bookmark
SEMOGA BERBAHAGIA

 
 
 
Selamat Pengantin Baru untuk my lovely sister...semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan dapat baby yang comel-comel

TQ for my lovely mom yang byk bekorban membesarkan kami 6 beradik tanpa rasa letih dan jemu...for u mom tiada apa yg dapat di tukar ganti untuk kasih sayang yg dicurahkan..


Tuesday, 6-Mar-2007 04:15 Email | Share | | Bookmark
Trip To Pulau Besar Melaka

 
 
 
View all 4 photos...
PULAU BESAR -MELAKA-








Ermmm satu pengalaman yang menarik....sebuah pulau yang cantik dan sesuai untuk sesiapa yang ingin menenangkan fikiran ........dekat pulau ni banyak makam.....makam nya seperti gambar dalam page aku ni......kalau nak cerita lebih lanjut pasal pulau ni boleh laaa pergi ke blog aku hehe

adioss


Thursday, 4-Jan-2007 08:00 Email | Share | | Bookmark
My ex-roomate Wedding

 
 
 
Zam And Amy Wedding




Selamat mendirikan rumah tangga untuk ex-roomate aku zam....semoga beliau berbahagia selalu. Teringat plak zaman belajar dulu...heehe katil dia dekat atas ....katil aku bawah dia...selalu gak aku kacau dia tendang dari bawah huhuhuhu......kelakar pun ada

Betul orang cakap masa belajar adalah satu zaman yg paling indah dalam hidup kita..ewah jiwang plak aku

ok aaarrrr moga berbahagia selalu,......tak lupa aku nak ucap TQ very much untuk Kaber dan Mijut yg sudi tumpangkan aku pegi kenduri Zam heheeh.........


Wednesday, 3-Jan-2007 00:53 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT BERTUNANG

 
 
MAJLIS PERTUNANGAN MY SISTER







Aku doakan mereka berdua segera di ijabkabulkan.....dan doa aku semoga mereka bahagia


Monday, 27-Nov-2006 06:22 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI LAHIR, SELAMAT MENUNAIKAN HAJI & SALAM AIDILFITRI

 
 
 
UNIT AUDIT DALAM 2006








Selamat hari lahir kepada kakitangan Unit Audit Dalam dan kepada kakitangan yang bakal menunaikan haji doa aku semoga selamat pergi dan kembali semoga mendapat haji yang mabrur insyaallah............

maaf atas segalanya..............


Rhuddy


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net